Biografije

Boris Gregović dipl.iur

Rođen 1966. godine, formalno obrazovanje stječe na Pravnom fakultetu u Rijeci. Nakon pripravništva otvara samostalni ured 1997. godine, od kada je upisan u Imenik odvjetnika a član je i Hrvatske odvjetničke komore. Glavna područja rada su mu naknada štete i pravo osiguranja.

Ivana Smiljanić dipl.iur. - vježbenik

Nikolina Mijolović mag. iur. - vježbenik

Rođena 1988. godine.Srednjoškolsko obrazovanje završava 2007. godine u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji. U srpnju 2012. godine sa odličnim uspjehom završava integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij prava na Pravnom fakultetu u Rijeci te stječe titulu mag. iur. Tijekom studiranja nagrađena je Dekanovom nagradom za postignuti uspjeh. 2012. godine sudjelovala na regionalnom natjecanju pravnika Moot court u Sarajevu i iste godine završava Školu prava EU u Baru, Crna Gora. Pravosudni ispit položila 11.11.2014. godine. Poznaje engleski i talijanski jezik.

Marko Prar mag. iur. - vježbenik

Rođen 1988. godine. Srednjoškolsko obrazovanje završava 2007. godine u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji. 2013. godine završava integrirani preddiplomskli i diplomski sveučilišni studij prava na Pravnom fakultetu u Rijeci te stječe titulu mag. iur. 2012. godine pohađao i završio ljetnu pravnu školu u Pragu. Poznaje engleski i talijanski jezik.